Termékeink

Személygépjármű kuplungtárcsák gyártása és forgalmazása 1990-től 10, ma már közel 100 típussal cégünk ügyvezetőjének szabadalma alapján történik.

A szabadalom alapja a modulitás: az egyébként autótípusonként külön-külön szerszámigényű kuplungtárcsákat egy szerszámcsaláddal munkálják meg, és a szerelés során a különböző kialakítású agyak beépítésével válik "típussá" a tárcsa. A beépített "Szerkezeti" megoldás nagyfokú rugalmasságot és simább kapcsolást biztosít a motorral. A késztermék élettartamának növelését szolgálja a korszerűnek számító műanyag tehermenetsítő és a kopást csökkentő acéllemez megjelenése is.

Kuplungtárcsa gyártás Kenőanyag forgalmazás Emulzió bontás

A modulitásnak köszönhetően mára a tárcsák rendkívül széles kínálata áll a kis- és nagykereskedők rendelkezésére versenyképes áron.

1998-ban jelentős változáson ment át az alkalmazott technológia, a kuplungtárcsa lemezalkatrészeinél az eddigi teljes keresztmetszeti edzést felváltotta egy különleges francia utólagos felületkezelési technológia. Ezzel 70-75 HRC felületi keménységet sikerült elérni az eddig alkalmazott 35-40 HRC -vel szemben. Az új fejlesztésű tehermentesítő műanyag elem az üvegszál erősítésének köszönhetően magasabb hőfokot visel el deformáció nélkül, kopásállósága kimagasló. Ezzel a új technológiával gyártott kuplungtárcsák élettartama megkétszereződött.

Gyártási mérettartományunk ø160mm-től ø215mm-ig terjed.

RUEN INDUSTRIA www.ruen.com.mk személy és -tehergépjármű kuplungjainak magyarországi és kelet-európai képviseletét és értékesítését 1994-től végzi cégünk. Európa negyedik legnagyobb kuplunggyára.

Gyártási mérettartomány: ø160mm-től ø430mm-ig terjed.

A Trabantoktól a Mercedes kamionig minden méretben gyárt kuplungtárcsákat, kuplungszerkezeteket és kinyomócsapágyakat személy és -tehergépjárművekhez valamint traktorokhoz. Jellemző típusokról az "export árlistában" adunk rövid kivonatot, mely közel sem teljes.

Kérésre teljes listát küldünk!

ESSO kenőolajok www.esso.de teljes választékával állunk

Komlói raktárunkban több mint 20 tonna olajat tartunk az 1 literes kiszereléstől az 1000 literes konténerig fogyasztóink zavartalan azonnali kiszolgálása érdekében.

Gyorsszerviz ESSO kenőolajok cserére és gumiszerviz rendkívül korszerű berendezésekkel, számítógépes kerékkiegyensúlyozó géppel közel egy éve működő gyors szerviz formában.

Azonnali olajcsere a legkorszerűbb ESSO motorolajokkal, hajtóműolajokkal.

DUNLOP www.dunlop.com gumik azonnali szerelése.

webshop